fbpx Skip to main content
Vi hjälper dig med

Gräsklippning & trädgårdsskötsel

Vi hjälper flera av våra kunder med löpande skötsel i trädgården och gräsklippning. Tidigt på våren så brukar det starta med beskärning, ofta följt av ett vårstäd i trädgården. Tillsammans med kunden lägger vi upp vad som önskas hjälp med under säsongen, så som gräsklippning varje eller varannan vecka och ogräsrensning var fjärde till var sjätte vecka. Allt beroende på hur trädgården är.

Vi använder oss av prisvinnande gräsklippare från Toro. Maskinerna vi använder från Toro klipper väldigt fint, är ergonomiska och av hög kvalitét. Vi tankar våra gräsklippare med miljövänligare alkylatbensin, men följer spänt utvecklingen av elektriska gräsklippare som fungerar bra för vår typ av användning.

Behöver er gräsmatta gödslas så är det bara att säga till så åker vi ut i samband med regn och ger er gräsmatta långverkande näring av hög kvalité. Förekommer det mossa i gräsmattan så använder vi antingen medel för mossbekämpning eller mossrivare beroende på omfattning.

Vi ordnar även med bevattning. Genom att åka förbi med vattenspridare vid torka, eller genom installation av automatiserade trädgårdsbevattning

Frejas Hage hjälper dig att få en grön och fin gräsmatta.

Vi hjälper dig med

Anläggning
Beskärning
Bevattning
Buskvård
Föryngringsbeskärning
Fruktträd
Gödning
Gräsklippning
Gräsmatta
Grönytor
Grusgångar
Häckklippning
Höstgrävning
Höststäd
Kantklippning
Kantskärning
Lövuppsamling
Kvalificerad skötsel
Mossbekämpning
Odling
Ogräsrensning
Plantera
Planteringsytor
Rabatter
Sommarblommor
Slyröjning
Trädbeskärning
Trädgårdsdesign
Trimning
Underhållsbeskärning
Vårstäd
Växtförslag