fbpx Skip to main content

Säsongen 2022

Vi är väldigt laddade och går in i säsongen med större kapacitet än tidigare. Under vintern har vi jobbat med att designa och planera flera spännande trädgårdar som skall anläggas under våren.

Fjällbacka

Under flera år har vi haft återkommande kunder i Grebbestad och Sannäs och vi växer även i Fjällbacka. I samband med det så har vi anställt personal som kommer att kunna erbjuda tjänster i området. Vid större uppdrag ansluter även vår personal från Strömstad och Tanum.

Östfold, Norge

Vi utför återkommande uppdrag i Halden där vi gör både skötsel och anläggning. I samarbete med norska och europeiska plantskolor kan vi leverera växter av hög kvalité till bra priser.

Vi är momsregistrerade i Norge och av oss får du en faktura i NOK med norsk mva.

Kosteröarna

Frejas Hage samarbetar med Kosters trädgårdar och vi har en anställd trädgårdsmästare som bor på Sydkoster året runt. Vi har resurserna som krävs för att utföra allt från mindre skötseluppdrag till stora spännande anläggningsprojekt.

Om Frejas Hage

Frejas Hage är ett växande företag som designar, planterar och sköter trädgårdar och utemiljöer för fastighetsägare i Strömstad, Tanum och Sotenäs kommun.

Våren 2021 gick tidigare Mogrens Trädgårdsdesign över i ny fattning till Frejas Hage. Hanna Mogren har 15 års erfarenhet från att designa och utforma trädgårdar och utemiljöer för så väl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och kommunala ytor.

Tillsammans med våra anställda Trädgårdsmästare och Trädgådsskötare skapar vi inspirerande utemiljöer för våra kunder.

Kontakta oss gärna på +46 (0) 526 21100 eller kontakt@frejas.se

Hanna Mogren, Trädgårdsdesigner och Projektledare.

Våra tjänster