fbpx Skip to main content
Fråga oss om

Rådgivning

Vilse i trädgården? Vi hjälper till med tips och råd för att lyfta er utemiljö.

Ni får besök av oss och vi  tipsar om växtval, planteringsplatser och jordkvalitet. Berättar hur ni undviker dom vanliga fallgroparna när ni planerar er utemiljö och hur ni får den mindre skötselkrävande. Ni får  hjälp att skapa en ombonad trädgård som också är funktionell och användarvänlig.

En rådgivning sker på plats hos er och varar i ca 2 timmar. Förbered er gärna genom att skriva ner egna tankar och frågor inför besöket, och samla gärna hela familjen så går vi runt tillsammans.

Kostnaden för en rådgivning är 2495 kr och då ingår det som händer på plats. Önskar ni utöver det få hjälp med skisser, växtlistor mm så kontakta oss gärna för offert.

Proffs på

Trädgårdsdesign

Skall ni bygga ett nytt hus? Eller är det dags att ta ett omtag kring er trädgårdsmiljö?

Att starta ett större arbete i trädgården kan kännas överväldigande. Vi kan underlätta processen genom att skapa en plan för er utemiljö och föreslå lösningar på utmaningar som insyn, utmanande terräng eller vind.

I tillägg till att tänka praktiskt – så som rörelsemönster och att det skall vara lättskött, lägger vi också stor vikt vid stil och harmoni. Trädgården skall passa huset och vara naturlig i sin omgivning.

Vår trädgårdsdesigner hjälper er att planera och rita upp er utemiljö. Berättar om hur ni kan göra för att skapa olika ”rum” i trädgården. Vad som är rätt storlek på en uteplats. Hur ni smartast skapar passager, vad man får med sig i olika siktlinjer och om hur vi jobbar med en kombination av hårdjorda ytor och växter för att skapa harmoni

Vi erbjuder även hjälp med placering och utformning av utemiljöns olika delar så som växthus, pool, förråd, utekök, odlingar mm.

Vi brinner för

Kvalificerad skötsel

Oavsett om ni vill ha hjälp med beskärning av några rosor eller fruktträd, få klippt en häck, ogräsrensning eller att vi tar ett helhetsgrepp kring skötseln av er trädgård. Så kan våra utbildade och kvalificerade trädgårdsmästare hjälpa er.

Vi debiterar 520 kr / tim + moms och om ni har rätt till RUT-avdrag så kan ni göra avdrag på halva arbetskostnaden.

Läs mer om RUT-avdrag.

 

Låt oss hjälpa dig med

Beskärning

Professionell beskärning gör skillnad.

Ta hjälp av oss för att beskära era fruktträd, rosor, häckar, klätterväxter på ett skonsamt och för växten optimalt sätt. Olika växter och dess förutsättningar avgör vilken tid på året vi beskär, men vanligast är under vårvintern eller i JAS-perioden (juli-augusti-september).

Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Vi utför

Trädgårdsanläggning

Oavsett om det är en mindre planteringsyta i en privat trädgård eller om det skall anläggas häckar och planteringar i ett nytt bostadsområde så är vi en trygg partner i projektet.

Våra anläggare har stor växtkunskap och erfarenhet från arbete i olika typer av utemiljöer. Vi sätter stor stolthet i en bra leverans och goda samarbeten.

Bolla gärna tankarna om din utemiljö med våra kreativa projektledare och låt oss hjälpa er komma i mål.