fbpx Skip to main content

Frejas Hage är ett växande företag som designar, anlägger och sköter trädgårdar och utemiljöer i Norra Bohuslän.

Under säsongen är vi ca 15 anställda som arbetar i roterande lag om 2-4 personer i små och stora projekt. Hos oss arbetar du ofta i vackra havsnära miljöer runt Strömstad, Kosteröarna, Grebbestad och Fjällbacka.

Med många spännande projekt på gång söker vi inför säsongen 2023 efter en erfaren trädgårdsanläggare med intresse för arbetsledning. Du kommer jobba nära våra Trädgårdsdesigners och koordinera, utföra och arbetsleda små och stora trädgårdsanläggningsprojekt, ofta i nära samarbete med inhyrda markentreprenörer.

Du som söker är yrkesskicklig och har förståelse för sambanden mellan växtval, klimat, markförhållanden, dränering, jord, material och anläggningsteknik. Vi ser gärna att du också har erfarenhet från att planera och anlägga plattsättningar och stenarbeten.

Har du erfarenhet från arbetsledning och drivit egna projekt är det meriterande. Vi har en inspirerande och kunskapsrik miljö och hos oss finns det stora möjligheter att växa i rollen.

Din profil:

Vi söker efter en handlingskraftig anläggare som trivs i en skapande miljö. Du trivs att jobba fysiskt och utomhus. Vi ser gärna att du har lätt för sociala kontakter och är van vid kundkontakt.

Det är viktigt att du har körkort då du själv eller med kollegor åker på arbeten i Strömstad och Tanums kommun. Hjullastarkort och körkort för tungt släp är meriterande.

Som person är du initiativtagande, positiv och ansvarsfull. Du har hög kvalitetsmedvetenhet och sätter stolthet i ett väl utfört arbete. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina arbetsuppgifter:

  • Anläggning och plantering
  • Materialberäkning och planering av plattsättning och stenarbeten.
  • Projektkoordinering
  • Arbetsledning

Arbetstider och anställning

Säsongsanställning april till oktober. Arbetstider måndag-fredag 07.30 – 16.00.

För rätt kandidat finns möjlighet för heltid eller deltidsarbete. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Om Frejas Hage

Frejas Hage är ett växande företag som designar, planterar och sköter trädgårdar och utemiljöer för fastighetsägare i Strömstad, Tanum och Sotenäs kommun.

Våren 2021 gick tidigare Mogrens Trädgårdsdesign över i ny fattning till Frejas Hage. Hanna Mogren har 15 års erfarenhet från att designa och utforma trädgårdar och utemiljöer för så väl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och kommunala ytor.

Tillsammans med våra anställda skapar vi inspirerande utemiljöer för våra kunder.

Sök detta jobbet

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx