fbpx Skip to main content

Frejas Hage är ett växande företag som designar, anlägger och sköter trädgårdar och utemiljöer i Norra Bohuslän.

Under säsongen är vi ca 15 anställda som arbetar i roterande lag om 2-4 personer i små och stora projekt. Hos oss arbetar man ofta i vackra havsnära miljöer runt Strömstad, Kosteröarna, Grebbestad och Fjällbacka.

Vi ser en ökande efterfrågan av trädfällning och beskärning och vill stärka upp vårt lag med en utbildad Arborist. Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsmoment där man förutom att arbeta med träd också är en del av vårt anläggningslag och är med och skapar nya utemiljöer för våra kunder. Man blir en del av ett glatt och arbetsamt gäng med hög yrkesstolthet.

Hos oss har du stor möjlighet att vara med att påverka, det finns också möjlighet för utveckling och vidare utbildning.

Din profil:

Du som söker är yrkesskicklig och har erfarenhet från precisions- och sektionsfällning. Troligtvis har du gått utbildning  hos Hvilan eller liknande. Kanske har du varit yrkesverksam själv ett tag men saknar kollegor och att arbeta tillsammans med andra.

Vi söker efter en handlingskraftig medarbetare som förutom kunskapen om träd gärna har ett gott öga för trädgård och gillar att arbeta kreativt med levande miljöer. Intresse för växtkunskap är ett plus men inget krav.

Vi ser gärna att du har lätt för sociala kontakter och är van vid kundkontakt. Som person är du initiativtagande, positiv och ansvarsfull. Du har hög kvalitetsmedvetenhet, ett utvecklat säkerhetstänk och sätter stolthet i ett väl utfört arbete. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Arbetstider och anställning

Säsongsanställning april till oktober. Arbetstider måndag-fredag 07.30 – 16.00.

För rätt kandidat finns möjlighet för heltid eller deltidsarbete. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Om Frejas Hage

Frejas Hage är ett växande företag som designar, planterar och sköter trädgårdar och utemiljöer för fastighetsägare i Strömstad, Tanum och Sotenäs kommun.

Våren 2021 gick tidigare Mogrens Trädgårdsdesign över i ny fattning till Frejas Hage. Hanna Mogren har 15 års erfarenhet från att designa och utforma trädgårdar och utemiljöer för så väl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och kommunala ytor.

Tillsammans med våra anställda skapar vi inspirerande utemiljöer för våra kunder.

Sök detta jobbet

Maximum allowed file size is 64 MB. Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx