fbpx Skip to main content

Frejas Hage är ett växande företag som designar trädgårdar och utemiljöer för fastighetsägare i Strömstad, Tanum och Sotenäs kommun. Vi har många projekt på gång och vill gärna komma i kontakt med erfarna Trädgårdsmästare som vill vara en del av vårt team. För rätt person så finns det flexibilitet vad gäller uppstart och omfattning. Vi hoppas hitta en person som också vill vara med och utvecklas med oss på Frejas Hage.

Vi erbjuder en flexibel tjänst med varierande arbetsmoment inom skötsel och anläggning. Vissa dagar jobbar man ensam och ibland agerar som arbetsledare i lag om 2-4 pers. Du som söker är yrkesskicklig och har flera års erfarenhet.

Din profil:

Vi söker efter en handlingskraftig medarbetare med öga för trädgård och stor växtkunskap. Du trivs att jobba fysiskt och utomhus. Vi ser gärna att du har lätt för sociala kontakter och är van vid kundkontakt.

Det är viktigt att du har körkort då du själv eller med kollegor åker på arbeten i Strömstad och Tanums kommun. Vi förser dig med firmabil.

Som person är du initiativtagande, positiv och ansvarsfull. Du har hög kvalitetsmedvetenhet och sätter stolthet i ett väl utfört arbete. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina arbetsuppgifter:

  • Beskärning av buskar och fruktträd
  • Häck-klippning och formning
  • Ogräsrensning och allmän trädgårdsskötsel
  • Anläggningsjobb och plantering.
  • Arbetsledning

Arbetstider och anställning

Hos oss finns det möjlighet till flexibilitet i arbetstider beroende på arbetsuppgifter och projekt.

För rätt kandidat finns möjlighet för heltid eller deltidsarbete. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Om Frejas Hage

Tidigare Mogrens Trädgårdsdesign gick våren 2021 över i ny fattning till Frejas Hage. Med stor erfarenhet designar och utvecklar vi livet i trädgården. Vi erbjuder rådgivning, plantering och skötsel till fastighetsägare i Strömstad, Tanum & Sotenäs kommun.

Sök detta jobbet

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx