fbpx Skip to main content

Frejas Hage är ett växande företag som designar, anlägger och sköter trädgårdar och utemiljöer i Norra Bohuslän. Denna tjänst utgår från vår kommande depå i Sotenäs.

Under säsongen är vi totalt ca 15 anställda som arbetar i roterande lag om 2-4 personer i små och stora projekt. Hos oss arbetar man ofta i vackra havsnära miljöer i området mellan Sotenäs och Strömstad.

Med många spännande projekt på gång söker vi inför säsongen 2024 efter fler Trädgårdsmästare som har utbildning och erfarenhet från skötsel av utemiljöer och trädgårdsanläggning.

Vi erbjuder en flexibel tjänst med varierande arbetsmoment inom skötsel och anläggning. Du som söker är yrkesskicklig och har flera års erfarenhet, har du erfarenhet från arbetsledning och drivit egna projekt är det meriterande. Vi har en inspirerande och kunskapsrik miljö och hos oss finns det stora möjligheter att växa i rollen.

Din profil:

Vi söker efter en handlingskraftig medarbetare med öga för trädgård och stor växtkunskap. Du trivs att jobba fysiskt och utomhus. Vi ser gärna att du har lätt för sociala kontakter och är van vid kundkontakt.

Det är viktigt att du har körkort då du själv eller med kollegor åker på arbeten i Sotenäs, Tanum och Strömstad kommun. Vi förser dig med firmabil. Körkort för tungt släp är meriterande.

Som person är du initiativtagande, positiv och ansvarsfull. Du har hög kvalitetsmedvetenhet och sätter stolthet i ett väl utfört arbete. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina arbetsuppgifter:

  • Beskärning av buskar och fruktträd
  • Häck-klippning och formning
  • Ogräsrensning och allmän trädgårdsskötsel
  • Anläggning och plantering.

Arbetstider och anställning

Säsongsanställning april till oktober. Arbetstider måndag-fredag 07.30 – 16.00.

För rätt kandidat finns möjlighet för heltid eller deltidsarbete. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Om Frejas Hage

Frejas Hage är ett växande företag som designar, planterar och sköter trädgårdar och utemiljöer för fastighetsägare i Strömstad, Tanum och Sotenäs kommun.

Våren 2021 gick tidigare Mogrens Trädgårdsdesign över i ny fattning till Frejas Hage. Hanna Mogren har 15 års erfarenhet från att designa och utforma trädgårdar och utemiljöer för så väl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och kommunala ytor.

Tillsammans med våra anställda skapar vi inspirerande utemiljöer för våra kunder.

Sök detta jobbet

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx