fbpx Skip to main content

Frejas Hage är ett växande företag som designar, anlägger och sköter trädgårdar och utemiljöer i Norra Bohuslän. Arbetet utgår från våra depåer i Strömstad och Hunnebostrand.

Under säsongen är vi ca 15 anställda som arbetar i roterande lag om 2-4 personer i små och stora projekt. Hos oss arbetar man ofta i vackra havsnära miljöer i området mellan Sotenäs och Strömstad på Kosteröarna eller i närområdet i Norge.

Med många spännande projekt på gång söker vi inför säsongen 2024 efter fler Trädgårdsskötare. Du som söker har gröna fingrar och erfarenhet från trädgårdsskötsel. Och du delar vårt stora intresse för livet i trädgården.

Din profil:

Vi söker efter en handlingskraftig medarbetare med öga för trädgård. Du trivs att jobba fysiskt och utomhus. Vi ser gärna att du har lätt för sociala kontakter och är van vid kundkontakt.

Det är viktigt att du har körkort då du själv eller med en kollega åker på arbeten i Strömstad och Tanums kommun. Vi förser dig med firmabil.

Som person är du initiativtagande, positiv och ansvarsfull. Du har hög kvalitetsmedvetenhet och sätter stolthet i ett väl utfört arbete. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina arbetsuppgifter:

  • Trädgårdsskötsel bl a gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning och beskärning.
  • Anläggningsjobb och plantering.
  • Underhåll av maskiner och enklare reparationer.

Arbetstider och anställning

Säsongsanställning april till oktober. Arbetstider måndag-fredag 07.30 – 16.00.

För rätt kandidat finns möjlighet för heltid eller deltidsarbete. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Om Frejas Hage

Frejas Hage är ett växande företag som designar, planterar och sköter trädgårdar och utemiljöer för fastighetsägare i Strömstad, Tanum och Sotenäs kommun.

Våren 2021 gick tidigare Mogrens Trädgårdsdesign över i ny fattning till Frejas Hage. Hanna Mogren har 15 års erfarenhet från att designa och utforma trädgårdar och utemiljöer för så väl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och kommunala ytor.

Tillsammans med våra anställda skapar vi inspirerande utemiljöer för våra kunder.

Sök detta jobbet

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx