fbpx Skip to main content

Frejas Hage är ett växande företag som designar trädgårdar och utemiljöer för fastighetsägare i Strömstad, Tanum och Sotenäs kommun. Vi söker inför säsongen 2023 förstärkning i vårt team för plantering och skötsel.

Vi erbjuder en flexibel tjänst med varierande arbetsmoment såsom gräsklippning, kratta löv, rensa ogräs och vara med vid anläggningsjobb och planteringar. Du som söker har gröna fingrar och erfarenhet från trädgårdsskötsel. Och du delar vårt stora intresse för livet i trädgården.

Din profil:

Vi söker efter en handlingskraftig medarbetare med öga för trädgård. Du trivs att jobba fysiskt och utomhus. Vi ser gärna att du har lätt för sociala kontakter och är van vid kundkontakt.

Det är viktigt att du har körkort då du själv eller med en kollega åker på arbeten i Strömstad och Tanums kommun. Vi förser dig med firmabil.

Som person är du initiativtagande, positiv och ansvarsfull. Du har hög kvalitetsmedvetenhet och sätter stolthet i ett väl utfört arbete. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina arbetsuppgifter:

  • Trädgårdsskötsel bl a gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning och beskärning.
  • Anläggningsjobb och plantering.
  • Underhåll av maskiner och enklare reparationer.

Arbetstider och anställning

Heltid eller deltid i perioden april till oktober. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Om Frejas Hage

Tidigare Mogrens Trädgårdsdesign gick våren 2021 över i ny fattning till Frejas Hage. Med stor erfarenhet designar och utvecklar vi livet i din trädgård. Vi erbjuder rådgivning, plantering och skötsel till fastighetsägare i Strömstad, Tanum & Sotenäs kommun.

Sök detta jobbet

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx